Αναζήτηση
Αρχηγο ή αποικους ;
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αρχηγο ή αποικους ;
Το ερωτημα τιθεται αφενος μεν γιατι δεν υπαρχει ο χρονος (και η ορεξη) για δημιουργια νεου χωριου εξ'αρχης και αφετερου γιατι νομιζω οτι η αναπτυξη ειναι ταχυτερη και οικονομικοτερη κατακτωντας ενα χωριο με πληθυσμο απο 300 και πανω. Συμμαχοι θελω τη γνωμη σας, τις εμπειριες σας και τη συμβουλη σας πανω στο θεμα δεδομενου οτι ηδη ασφυκτιω με 2 χωρια και χρειαζομαι επεκταση αμεσα. Ευχαριστωωωωωω
Απ: Αρχηγο ή αποικους ;
Για εμενα, κανε αποικους. Το να προσπαθησεις να παρεις ενα χωριο 300 κατοικων ειναι ωραιο, αλλα το να το κρατησεις απο την αντεπιθεση απαιτει στρατο. Με δυο χωρια που εχεις ως τωρα, δυσκολο μου φαινεται να τα καταφερεις. Επισης ενας φυλαρχος κοστιζει οσο ενα μικρο χωριο κι αν τον χασεις, θα πρεπει να χασεις αλλο ενα μικρο χωριο σε υλες για να το ξαναπετυχεις. Αν ομως βρηκες κανεναν ξεμπαρκο γειτονα, χωρις συμμαχια με δυο χωρια, που να περιμενει τις επισκεψεις σου, τοτε αξιζει.
paralias- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 49
Registration date : 02/08/2008
Εχεις ενα δικιο αλλα εχω την εμπειρια του 2ου χωριου που γλιτωσε την καταστροφη χαρις στη συμμαχια μας σε μια πολυ μεγαλη αμυνα εναντιον του smelldeath και νομιζω οτι πιο ευκολα μπορουν να καταστρεψουν ενα νεο χωριο παρα να καταλαβουν αλλο. Ολα αυτα ειναι γνωμη μου και θα δειξει συντομα η πραγματικοτητα
Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να δούμε το θέμα της κατασκευής αρχηγών,όχι ατομικά,αλλά συμμαχικά.Για ποιό λόγο το λέω αυτό.Από ότι είδαμε στις αναφορές των αμυνών μας,η συμμαχία μας έχει σκοτώσει πάρα πολλούς αρχηγούς.¶υτό συνέβη γιατί όλοι αυτοί οι καλοθελητές(Aristippos,Tourkofagos),λειτούργησαν ατομικά και νόμιζαν ότι μπορούν από μόνοι τους να πάρουνε τα χωριά.Αν αυτοί οι 2 συννενοούνταν και όταν ήθελαν να πάρουν ένα χωριό,έστελνε ο καθένας από 2-3 αρχηγούς που είχαν,τότε θα γλυτώναν και κόπο και ύλες.Το μυστικό για να πάρεις χωριό με αρχηγό,είναι να το πάρεις με τη μια.Δηλαδή με 5 ταυτόχρονες επιθέσεις στο χωριό.Για το λόγο αυτό προτείνω να δηλωθεί στο στρατιωτικό συμβούλιο της συμμαχίας μας,ποιοί διαθέτουν ή ποιοί έχουν σκοπό να βγάλουν σύντομα αρχηγούς και για πιό λόγο.Ήδη κάποιοι διαθέτουν,αλλά καλύτερα να μην τα γράψουμε αυτά εδώ μέσα
math- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Registration date : 03/09/2008
Εγώ πάντως προτιμώ χίλιες φορές αρχηγό...
n00bl3t- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Registration date : 03/09/2008
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης