Αναζήτηση
ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ
+10
neo
paralias
Centaurus
AUGUSTUS
math
Stavratos
forow
n00bl3t
Mpaklavas
giannis9
14 απαντήσεις
GREEK TITANS :: ΣΥΜΜΑΧΙΑ :: ΣΤΡΑΤΟΣ GT :: ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ GT
Σελίδα 1 από 1
Απ: ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ TRUPPENTOOL (trooptool)
1) Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ INTERNET EXPLORER. Οι άλλοι browser προκαλούν πρόβλημα.
2) Κάνουμε εγγραφή (REGISTER) στην αρχική σελίδα, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Βάζουμε για Nickname το όνομα που χρησιμοποιούμε στο travian και password ότι θέλουμε αρκεί να το θυμόμαστε!!!
3) Περιμένουμε για ενεργοποίηση.
4) Στη σελίδα «own troops» πατάμε «enter new troops».
5) Στο νέο παράθυρο που ανοίγεται μπροστά μας, γράφουμε την αναφορά μας. «origin» είναι το χωριό για το οποίο προσθέτουμε στρατό (δε χρειάζεται να δώσετε το όνομα). Προθέτουμε τις συντεταγμένες και κάνουμε copy/paste από την πλατεία του χωριού μας τον πίνακα με τον στρατό μας.
*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ* Στην θέση «position» βάζουμε τις συντεταγμένες που βάλαμε και στο «origin». Δεν βάζουμε (0,0)
6) Εναλλακτικά μπορεί να γίνει χειροκίνητα, αφού πρώτα πατήσουμε «save» και κάνουμε «edit» στα στοιχεία που μόλις προσθέσαμε.
7) Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τυχόν στρατό που έχουμε στείλει σε ενίσχυση. Απλά σε αυτή την περίπτωση αναφέρουμε και το «position», δηλαδή τις συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται η δύναμή μας.
8.) Εναλλακτικά γίνεται χειροκίνητα, βλ. 6)
9) Ενημερώνουμε το πρόγραμμα για μεγάλες αλλαγές στη σύνθεση του στρατού, π.χ. πάνω από 30-40 κομμάτια, ώστε να μην ψαχνόμαστε κάθε φορά.
[u]
1) Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ INTERNET EXPLORER. Οι άλλοι browser προκαλούν πρόβλημα.
2) Κάνουμε εγγραφή (REGISTER) στην αρχική σελίδα, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Βάζουμε για Nickname το όνομα που χρησιμοποιούμε στο travian και password ότι θέλουμε αρκεί να το θυμόμαστε!!!
3) Περιμένουμε για ενεργοποίηση.
4) Στη σελίδα «own troops» πατάμε «enter new troops».
5) Στο νέο παράθυρο που ανοίγεται μπροστά μας, γράφουμε την αναφορά μας. «origin» είναι το χωριό για το οποίο προσθέτουμε στρατό (δε χρειάζεται να δώσετε το όνομα). Προθέτουμε τις συντεταγμένες και κάνουμε copy/paste από την πλατεία του χωριού μας τον πίνακα με τον στρατό μας.
*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ* Στην θέση «position» βάζουμε τις συντεταγμένες που βάλαμε και στο «origin». Δεν βάζουμε (0,0)
6) Εναλλακτικά μπορεί να γίνει χειροκίνητα, αφού πρώτα πατήσουμε «save» και κάνουμε «edit» στα στοιχεία που μόλις προσθέσαμε.
7) Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τυχόν στρατό που έχουμε στείλει σε ενίσχυση. Απλά σε αυτή την περίπτωση αναφέρουμε και το «position», δηλαδή τις συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεται η δύναμή μας.
8.) Εναλλακτικά γίνεται χειροκίνητα, βλ. 6)
9) Ενημερώνουμε το πρόγραμμα για μεγάλες αλλαγές στη σύνθεση του στρατού, π.χ. πάνω από 30-40 κομμάτια, ώστε να μην ψαχνόμαστε κάθε φορά.
[u]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mpaklavas στις Κυρ Σεπ 28 2008, 23:57, 3 φορές συνολικά
Mpaklavas- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Τόπος : ΑΘΗΝΑ (Ζωγράφου)
Registration date : 01/08/2008
Έτοιμη και η δικιά μου αναφορά στρατού!
Καλό εργαλείο!!
Καλό εργαλείο!!
n00bl3t- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Registration date : 03/09/2008
forow- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ορίστε και τα δικά μου παιδιά
http://greektitans.freehostia.com/trooptool_v312en/user.php
http://greektitans.freehostia.com/trooptool_v312en/user.php
Stavratos- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Registration date : 04/09/2008
Πρέπει να γράφουμε τα link της αναφοράς,ή τα βλέπεις έτσι και αλλιώς σύμμαχε Γιάννη?
math- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Όχι δεν χρειάζεται να γράφετε το link ούτε τίποτα άλλο εδώ. Το βλέπουμε με το που δηλώσετε τον στρατό σας στο trooptool.math έγραψε:Πρέπει να γράφουμε τα link της αναφοράς,ή τα βλέπεις έτσι και αλλιώς σύμμαχε Γιάννη?
Μόνο όποιος κάνει register στο trooptool καλό είναι να στέλνει και ένα μήνυμα σε κάποιον από τους Mpaklavas, giannis9, paralias, sektoras, georgia για να ενεργοποιηθεί άμεσα και να μην περιμένει πολύ ώρα.
Mpaklavas- Admin
....DEN KSRW AN TA KATAFERA !!
AUGUSTUS- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : ΑΘΗΝΑ [ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ]
Registration date : 08/09/2008
Edw Egarth me allo onoma. (αυτό το όνομα υπάρχει στα αλήθεια στον server 2 και είμαι εγώ. Εγώ περιμένω την αναφορά.
Επισκέπτ- Επισκέπτης
Έγινε μια διόρθωση στο ΒΗΜΑ 5. Παρακαλώ να διορθώσουν όλοι τις αναφορές τους!!!
Mpaklavas- Admin
νομιζω πως κάτι κατάφερα και μαλιστα με το firefox 3.02 ! ίσως να δουλευει με αυτο...
Βέβαια μετα που πέρασα κοπι-παστε τα στρατά μου δεν έβλεπα στο τουλ τον στατο που εχω στειλει ως ενίσχυση...και ειναι και πολυς! πάνω απο 3000 κομματια!
Βέβαια μετα που πέρασα κοπι-παστε τα στρατά μου δεν έβλεπα στο τουλ τον στατο που εχω στειλει ως ενίσχυση...και ειναι και πολυς! πάνω απο 3000 κομματια!
Centaurus- Αριθμός μηνυμάτων : 6
Registration date : 08/09/2008
Υπαρχουν καποιοι που περνουν τον στρατο τους με firefox χωρις προβλημα. Μαλιστα, κι εγω χθες εκανα τις αλλαγες με mozzila απο τη δουλεια. Ωστοσο την πρωτη φορα που δοκιμασαμε τρια ατομα να κανουμε ενημερωση του προγραμματος με τον ιδιο browser, ειχαμε προβλημα. Εμενα με εβγαζε με τευτονικο στρατο, ενω στους αλλους (τευτονες) προσεθετε τους στρατιωτες τους σα να ηταν ενος χρηστη κι οχι δυο διαφορετικων.
Αυτος ειναι και ο λογος που ζητησαμε να χρησιμοποιειτε ΙΕ. Αν δουλευει σωστα με αλλον browser, χρησιμοποιειστε αυτον κι αν βρεθει λαθος, θα ενημερωθειτε.
Αυτος ειναι και ο λογος που ζητησαμε να χρησιμοποιειτε ΙΕ. Αν δουλευει σωστα με αλλον browser, χρησιμοποιειστε αυτον κι αν βρεθει λαθος, θα ενημερωθειτε.
paralias- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 49
Registration date : 02/08/2008
Εχει καποιο προβλημα το site ; Δε μπορω να μπω καθολου στη σελιδα . . .
Ναι μάλλον, ούτε εγώ μπαίνω. Ας ελπίσουμε να είναι προσωρινόneo έγραψε:Εχει καποιο προβλημα το site ; Δε μπορω να μπω καθολου στη σελιδα . . .
Mpaklavas- Admin
καλημερα και καλη βδομαδα συμμαχοι...
ουτε κι εγω μπορω να μπω στην σελιδα, μηπως υπαρχει καποιο προβλημα??
ουτε κι εγω μπορω να μπω στην σελιδα, μηπως υπαρχει καποιο προβλημα??
ANNA1- Αριθμός μηνυμάτων : 35
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Και εγώ προσπαθώ κάμποση ώρα να μπώ για να δηλώσω τα στρατεύματα αλλά είναι αδύνατη η σύνδεση. Ελπίζω αύριο να έχει διορθωθεί.
kostaris- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 05/09/2008
kai ego to idio edo kai mia evdomada prospatho....
karavanas- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Λοιπον απ' οτι ξερω λογω μεταφορας των σερβερ του σαιτ θα υπαρχουν διακοπες λειτουργιας, προσπαθειτε πιο συχνα, διαφορετικες ωρες και υπομονη μεχρι να τελειωσουν τη δουλεια τους τα παληκαρια
Παιδες ζητω τη βοηθεια σας. Εχω αρκετα αρνητικη παραγωγη σιταριου λογω στρατου και θα ηθελα ειτε καποιο 15ρι-9ρι κοντα στο κεντρο με περισσεμα παραγωγης για να τους αραξω, ειτε καποιο κενο 15ρι-9ρι πιο μακρια για να το φτιαξω. Βαρεθηκα να πουλαω υλες για σιταρι συνεχεια.
Αρχηγό έχεις να πάμε να πάρουμε κανένα?
math- Αριθμός μηνυμάτων : 71
math gia arxigous sto eidiki omada.den exoun prosvasi oli.pliroforiaka to leo.
sektoras- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
Τόπος : Thessaloniki
GREEK TITANS :: ΣΥΜΜΑΧΙΑ :: ΣΤΡΑΤΟΣ GT :: ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ GT
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης